ODRŽAVANJE FLOTE

Moćan alat koji pruža automatizovani pregled svih podataka o održavanju vašeg voznog parka – od servisnih podsetnika do potrošnje goriva.

RešenjaOdržavanje flote

ODRŽAVANJE FLOTE

Moćan alat koji pruža automatizovani pregled svih podataka o održavanju vašeg voznog parka – od servisnih podsetnika do potrošnje goriva.

RešenjaOdržavanje flote

Svi podaci u jednoj kontrolnoj tabli

Brz pristup svim informacijama o vašoj floti - datumima predstojećih servisa, troškovima popravke, dokumentima koja ističu, kilometraži i još mnogo toga. Koristite istoriju podataka i uporedite svoja vozila da biste donosili poslovne odluke zasnovane na činjenicama.

1-odrzavanje-flote
2-odrzavanje-flote

Izračunajte efikasnost svoje flote

Pratite efikasnost svoje flote koristeći automatizovano, transparentno rešenje. To će vam pomoći da shvatite da li imate dovoljno, previše ili premalo vozila, bez obzira na specifičnost vašeg voznog parka.

Podsetnici o važnim zadacima održavanja

Podesite podsetnike na osnovu jednog ili više odabranih indikatora - pređene kilometraže, radnih sati motora ili od poslednje servisne provere/popravke. To će vam pomoći da povećate efikasnost održavanja voznog parka i uštedite vreme utrošeno na samostalnu proveru svih vozila.

3-odrzavanje-flote
4-odrzavanje-flote

Pratite troškove svih popravki

Upravljajte troškovima svih popravki, informacijama o popravkama, dodatnim napomenama, fakturama, i sve to na jednoj kontrolnoj tabli. Posedovanje svega što vam je potrebno za upravljanje troškovima vaše flote omogućiće vam da izračunate njenu profitabilnost i donesete bolje odluke.

Jednostavno upravljanje licencama i dokumentima

Nadgledajte datume isteka licenci, važnih dokumenata i postavite automatske podsetnike da biste izbegli situacije da vaša dokumenta prestanu da važe dok su vozila na putu.

5-odrzavanje-flote
6-odrzavanje-flote

Integracija različitih sistema

Uštedite vreme potrošeno na ručnu proveru datuma isteka dokumenata. Naše rešenje se može lako integrisati sa drugim sistemima kako biste osigurali da ne propustite nijedan od datuma kalibracije tahografa i obnavljanja dozvole vašeg vozila.