KONTROLA GORIVA

Profesionalno rešenje koje vam pomaže da pratite potrošnju goriva, poboljšate uštedu goriva u voznom parku i smanjite operativne troškove.

RešenjaKontrola goriva

KONTROLA GORIVA

Profesionalno rešenje koje vam pomaže da pratite potrošnju goriva, poboljšate uštedu goriva u voznom parku i smanjite operativne troškove.

RešenjaKontrola goriva

Precizna potrošnja
goriva

Nadgledajte nivo goriva u vašim vozilima pomoću senzora goriva visoke preciznosti. Pratite prosečnu potrošnju goriva u različitim vremenskim periodima. Identifikujte vozila sa najvećom potrošnjom goriva i njihove putanje.

1-kontrola-goriva
2-kontrola-goriva

Nivo goriva u rezervoaru u realnom vremenu

Praćenje nivoa goriva vaše flote u realnom vremenu pomoći će vam u planiranju dopune goriva. Ovaj način praćenja doprineće boljem rutiranju, a samim tim i uštedu vremena i novca vašoj kompaniji.

Grafikoni promene nivoa goriva

Identifikujte lokacije sipanja i uočite potencijalna istakanja goriva pomoću preciznih grafikona.

3-kontrola-goriva
4-kontrola-goriva

Intuitivni izveštaji

Fleetmotive platforma kompanije Smart Automotive Solutions prikuplja različite vrste informacija, uključujući podatke o potrošnji i sipanjima goriva, da bi ih vizuelizovao i pomogao vam da donesete bolje poslovne odluke. Koristite izveštaje da uporedite vozila, vozače, rute i na kraju poboljšajte ukupnu ekonomičnost potrošnje goriva vaše flote.

Pristup vašim podacima gde god se nalazite

Koristite naše iOS i Android Fleetmotive aplikacije da biste u pokretu pratili ključne indikatore, uključujući potrošnju goriva vaše flote.

5-kontrola-goriva
6-kontrola-goriva

Precizni senzori goriva

Senzori nivoa goriva visoke preciznosti koji besprekorno rade sa našim Fleetmotive rešenjem. Naši iskusni i kvalifikovani tehničari će ih ugraditi brzo i profesionalno.

Praćenje rezervoara za gorivo

Pratite količinu goriva u svim rezervoarima. Uz Fleetmotive rešenje uvek ćete znati preostalu količinu goriva.

7-kontrola-goriva